Om: Hotell Stadsparken

2020 var året då detta hotell köptes upp och blev Hotell Stadsparken. Ägarna har stor erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen och värderar personlig service och en hemtrevlig miljö. Vi erbjuder våra gäster bl.a. tillgång till gym, en fantastisk frukost samt otroligt sköna sängar. Utöver detta serverar vi även en god kvällsmåltid mellan 18-20 varje måndag till torsdag, vilket är mycket uppskattat av våra gäster. Det absolut viktigaste för oss är att våra gäster får en personlig service och en utmärkt vistelse när de bor hos oss.

Varmt välkomna!

Boka

Faciliteter och tjänster

Antal rum: 71 Antal våningar: 4
Frukostbuffé
Rökfritt hotell
Dagstidningar
Rökfria rum
Hiss
Bagageförvaring
Gratis WiFi
Kemtvätt
Stad
City
Boutique
Parkering på plats
Frukostservering
Hjärtstartare

Kontaktinformation

Adress: Bruksgatan 40, 25224 Helsingborg
Telefon: 042 – 132340
Hemsida: www.hotellstadsparken.se
E-post: info@hotellstadsparken.se
GPS koordinater: 56,0435296041255/12,6973360776901

Intressepunkter

Helsingborg C
Centrum
Färja Helsingborg - Helsingör
Tropical Beach
Sofiero Slott
Malmö Airport
Ängelholm Helsingborg Airport
Kastrup - Copenhagen Airport

Vägbeskrivning

  

Vi ligger mitt i centrala Helsingborg, endast en kort promenad (cirka 300 meter) från centralstationen där alla kommunikationssätt ansluter. Gå över Järnvägsgatan, sväng upp på antingen Möllegränden eller Prästgatan tills du kommer till Bruksgatan. Följ Bruksgatan åt höger så ser du hotellets entré på höger sida. 

Närliggande flygplatser: 

Köpenhamns flygplats

Flyger man till Kastrup är det väldigt enkelt att ta sig till hotellet då tågen från flygplatsen går direkt till Helsingborg C.

Ängelholms flygplats

För de gäster som flyger till Ängelholm är det smidigast att ta sig till hotellet med taxi, vilket tar cirka 30 minuter. 

Malmö flygplats

Från Sturup går det flygbussar där man enkelt byter till tåg (som går direkt till Helsingborg C) på Malmö centralstation.

Gäster som anländer med bil:

Kommer du med bil norrifrån kör du mot centrum och tar vänster in på Prästgatan. Kommer du med bil söderifrån svänger du höger in på Prästgatan. Sväng därefter höger in på Bruksgatan. Du finner vår reception på höger hand.

Våra gäster som kör bil till Helsingborg är välkomna att köra fram till hotellets reception för avlastning av baggage och incheckning. Vi erbjuder självklart även information om parkeringsmöjligheter samt parkeringsplatser i hotellet egna garage (kostnad för detta tillkommer och platserna bokas bäst i förväg på grund av begränsat antal platser) när ni anländer.

Har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna att ringa direkt till receptionen på 042-132340.