Om: Hotell Årjäng

Enkelt att hitta, lätt att trivas
För dig som befinner dig upp i Årjäng kan vi varmt rekommendera Hotell Årjäng.

Här bor du nära intill den norska gränsen och E18 går förbi i närheten. Med andra ord kan du enkelt ta dig hit oavsett varifrån landet du kommer. Hotell Årjäng är ett mysigt och modernt hotell med nordisk inredning och stilren design. Här bor du i luftiga och fräscha hotellrum som är inredda med vackra och bekväma sittmöbler, en skön säng, tv och många andra bekvämligheter. Du kan själv välja mellan olika rumstyper, vissa är mindre och andra är större. För dig som reser till Årjäng i jobbet kommer du garanterat att stortrivas. På det egna hotellet finns en bowlinghall – perfekt för teambuilding!

Aktiviteter och nöjen
För dig som gillar att träna finns även en härlig simhall som ligger vägg i vägg med hotellet. Här kan du även njuta av ett härligt bastubad efter ditt motionssim. Det centrala och exemplariska läget som hotellet har gör att du alltid har aktiviteter och roliga saker att hitta på i närheten. Bland annat finns en travbana och en riktigt fin golfbana med 18 hål i närheten. För dig som gillar att golfa erbjuder hotellet särskilda golfpaket!

Ät gott, må gott!
Se till att du har mycket kraft och ork inför dagen genom att komma ner i god tid till frukostbuffén. Här serveras mängder av godsaker som garanterat kommer att smaka. Till kvällen kan du också stanna kvar eftersom hotellet har en egen restaurang. Förutom att du kan avnjuta goda middagsrätter på á la carte kan du även äta lunch på hotellet.

Boka

Faciliteter och tjänster

Antal rum: 62 Antal enkelrum: 6 Antal dubbelrum: 46 Totalt antal bäddar: 118 Antal våningar: 5 Antal barer: 1 Antal restauranger: 1 Antal konferensrum: 4 Max antal deltagare: 100 Antal grupprum: 4 Byggår: 2007
Allergianpassat rum
Frukostbuffé
Restaurang (á la carte)
Restaurang (buffé)
Snackbar
Handikappanpassade rum
Snabb in- och utcheckning
Rökfritt hotell
Dagstidningar
Rökfria rum
Hiss
Luftkonditionering
Bagageförvaring
Bar
Kanot
Skidåkning
Cykling
Bastu
Fitness center
Gratis WiFi
Nattklubb
Rumservice
Parkering på plats
Internet i rum

Kontaktinformation

Adress: Trolltorget, 672 31 Årjäng
Telefon: 0573-130 59
Hemsida: www.hotellarjang.com
E-post: reception@hotellarjang.com
GPS koordinater: 59,394162688239/12,1338671223496

Vägbeskrivning

Hotell Årjäng ligger vid sidan av E18. Ta av vid avfarten OKQ8 & Statoil. Därifrån syns hotellet som högsta byggnaden i Årjäng.